Bach virágterápia

Testi lelki nehézségek esetén

Édesanyák figyelem: Biztos érdekel benneteket egy olyan módszer, mellyel teljesül a mai gyógyító szerekkel kapcsolatos öt kívánalom:

 • Hatásos
 • Egyszerű
 • Vegyszermentes
 • Félrekezelés mentes
 • Túladagolás mentes

A Bach virágterápia egy egyszerű, és könnyen használható módszer.  Kiválóan tudod alkalmazni mind testi, mind lelki nehézségek esetén.

Engem (Norbert) 30 évesen nem igazán érdekelt sem a gyógyítás, sem pedig az emberek. A Bach virágterápiával egy konferencián ismerkedtem meg, ahol az egyik asztal mögött egy nénike árulta a cseppeket, és kártyáról kellett kiválasztani, hogy melyik tetszik. Öt perc alatt elmesélte az egészet, választottam az eszenciák közül, és magamra ismertem benne. Azt gondoltam, hogy ha ez a módszer ilyen egyszerű, hogy még én is megértem és átlátom, akkor ez a módszer nem lehet rossz. Ez 2002-ben történt.

Alapvetően az alábbi problémákra kiválóan alkalmazhatóak a virágcseppek:

 • kapcsolatteremtési problémák
 • félelmek
 • bizonytalanság
 • önbizalomhiány
 • és még sok más…

MIK A FŐ JELLEMZŐI?

Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít Neked megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

A Bach virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. A Bach-virágterápia rendszerét, amelyben 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk egy angol orvos, dr. Edward Bach fedezte fel. Elsősorban olyan gyógymódot keresett, amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való eszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra, stb.

A 38 eszencia viszonylag könnyen átlátható (szemben a homeopátiában fellelhető több ezer szerrel).

A szerek kiválasztásához az egyén lelki/érzelmi állapotát kell meghatározni.

Előképzettség nélkül is alkalmazható gyógymód, amely közvetlenül az ember energiarendszerére hat, nem pedig a fizikai testre. A Bach-virágterápia széles körben elterjedt, így egyre több család otthonában is megtalálható.

A virágeszenciák oldat formájában kerülnek forgalomba, de esetenként találunk a homeopátiában ismert globulusok alakjában is. Az eszenciák előállítása, és használata egyszerű módszerekkel történik. Ilyen módszer a napoztatásos és a forralásos módszer is. Az elkészítési eljárásból fakadóan a Bach-virágterápia eszenciái speciális és mellékhatástól mentes szerek, így nem alakulhatnak ki allergiás tünetek sem, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot.

A Bach-virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer.

A diagnosztikai eszközök közül sokféle megoldás jöhet szóba (pl. izomteszt (kineziológia), kártya, stb.), mi két megoldást nyújtunk Neked, egy tesztet, és az online tünettárat.

A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

Az ember nemcsak test és lélek, mindenképpen rendelkezik egy transzcendentális résszel is. A betegség a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet, amely minden ember számára elérhető, hiszen önmagában hordozza annak lehetőségét.

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kedvenc masszázsára kényelmessen online!

  A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

  +36309605513

  9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó 1-3.

  sanatemassage@gmail.com