Illóolajos dekoltázsmasszázs

Arcbőr és a dekoltázs van kitéve legjobban a környezet károsító hatásainak

Az arc- és dekoltázsmasszázs a nyak, az arc és a fej izmainak ellazításával általános feszültségoldó, közérzetjavító és nyugtató hatást fejt ki, illetve segít enyhíteni a fáradtság és a fejfájás tüneteit. Hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez, illetve az öregedési tünetek megelőzéséhez és késleltetéséhez. A kezelés során használt készítmények hidratálják és tápanyagokkal látják el a bőrt, valamint hozzájárulnak annak megújulásához, ezáltal a bőr üdévé és élettel telivé válik.

Az arc- és dekoltázsmasszázs jótékony hatásai

 • serkenti a vérkeringést, ezáltal növeli a bőr oxigénellátását és hatóanyag-, illetve tápanyagfelvevő képességét
 • serkenti a bőr és a bőr alatti kötőszövetek anyagcserefolyamatait
 • fokozza a bőr méregtelenítését
 • segít az elhalt hámsejtek eltávolításában
 • egyenletesebbé teszi a faggyútermelést és -ürülést, ezáltal csökkenti a mitesszerképződést
 • előkészíti a bőrt az esetleges további kezelések során alkalmazott hatónyagok befogadására
 • tonizálja az izmokat
 • segíti a bőr sejtjeinek a megújulását
 • feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt
 • csökkenti a szem alatti sötét karikákat

Az arcbőr és a dekoltázs van kitéve legjobban a környezet károsító hatásainak

Arcmasszázs:
A test többi részéhez hasonlóan az arcizmok stimulálása és „edzése” is fontos, illetve kulcsszerepet játszik abban, hogy megőrizzük arcbőrünk feszességét és rugalmasságát. A finom, de határozott mozdulatokkal végzett masszázs az orra, az állra, az arcra, a homlokra és a halántékra terjed ki.

Nyakmasszázs:
A nyaki területek masszírozásával kiválóan oldhatók azok az izomfeszülések, amelyek a megfelelő kezelés nélkül szédülés, fejfájás kialakulásához vezethetnek. A nyakmasszázs emellett serkenti a nyirokkeringést, ezáltal fokozza a kezelt és a környező területek anyagcseréjét. A masszázs finom, elnyújtott mozdulatai a nyakra, a tarkóra és a váll felső részére terjednek ki.

Dekoltázsmasszázs:
A mellkas felső részén a bőr vékonyabb, mint a test más részein, így ennek a területnek a hidratálása különösen fontos a bőr rugalmasságának megőrzésében, illetve az öregedés jeleinek késleltetésében. A dekoltázs területének a megfelelő bőrápoló készítményekkel való átmasszírozása serkenti a vérkeringést és a bőr, illetve a bőr alatti kötőszövetek anyagcseréjét, valamint hozzájárul a ráncok kialakulásának késleltetéséhez, illetve a meglévő ráncok mélységének csökkentéséhez.

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kedvenc masszázsára kényelmessen online!

  A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

  +36309605513

  9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó 1-3.

  sanatemassage@gmail.com