Vákuum masszázs

Aktiválja a bőr vérkeringését, és felgyorsítja a regenerálódást

A vákuummasszázs tulajdonképpen a köpölyözés továbbfejlesztett, modern formája. A narancsbőr és a ráncok csökkentésére egyaránt alkalmas, a háton és vállon alkalmazva pedig a stressz hatásait is remekül oldja. Bár önmagában nincs fogyasztó hatása, hatékonyabbá teszi a zsírégetést.

A köpölyözést régen a gyulladások megszüntetésére használták, hiszen a vákuum hatására távoznak a bőrszövetben összegyűlt méreganyagok, és beindul a pangó nyirokkeringés. Hasonló elven működik az SPM vákuummasszázs, amely a modern kozmetikai technológiát ötvözi a köpölyözés módszerével.

Elsődleges hatása, hogy fokozza a vérkeringést és a nyirokáramlást, ami által hatékonyabban működnek a bőr öntisztító, méregtelenítő, regeneráló folyamatai. A keringés javulásával a szövetek oxigénellátása is megnő, a masszázs hatására pedig erősödnek a kötőszövetek. Ez a láncreakció berúgja a kissé elfásult, belassult kollagénszintézist, továbbá serkenti az elasztin termelődését.

Mit tud a vákuummasszázs?

A vákuummasszázs tulajdonképpen felébreszti az ellustult bőrt, és felélénkíti öngyógyító mechanizmusait. Ha ezek jól működnek, kevesebb ránccal és bőrhibával kell számolni, és csökken a narancsbőr. Bár a zsigeri zsírig nem jut el a hatása, így nem állítható, hogy a vákuumos kezeléssel fogyni lehet, ám a bőr alatti zsírlerakódások ledolgozását felgyorsíthatja, persze, ehhez neked is tenned kell.

Életmódváltás, rendszeres testmozgás, egészséges étrend, valamint megfelelő folyadékbevitel mellett az SPM vákuumos eljárással szép eredményeket lehet elérni a bőrfeszesítésben, és a kötőszövet megerősítésében. A vákuumos SPM arckezelés hatására a mimikai ráncok veszítenek mélységükből, az arckontúrok határozottabbá válnak, eltűnnek a szem alatti duzzanatok, és csökken a toka mérete.

pattanások kialakulása is megelőzhető ezzel az eljárással, hiszen a vákuumos kezelés abban segít, hogy a bőr anyagcsere-folyamatai során keletkező káros anyagok minél hamarabb távozni tudjanak a nyirokrendszeren keresztül.

Ha a nyirokkeringés lassul, a bőrben felhalmozódnak a szabad gyökök és méreganyagok, ami az idő előtti ráncok kialakulásához, vagy gyulladásokhoz, pattanások megjelenéséhez vezethet. A szívópumpás vákuummasszázs javítja a mikrocirkulációt, ezáltal a bőrszövet méregtelenítése hatékonyabbá válik.

Mire használják?

 • Ráncok finomítására, csökkentésére
 • Terhességi csíkok halványítására
 • Narancsbőr megelőzésére és enyhítésére
 • Alakformálásra – csupán kiegészítő kezelésként
 • Ödémák megszüntetésére
 • A bőr simítására, kontúrok feszesítésére
 • Izomstimulálóval és ultrahanggal kiegészítve a mell feszesítésére
 • Méregtelenítő kúrák kiegészítésére

Megelőző és állapotfenntartó kezelésként is alkalmazható.

Hogyan zajlik a vákuumos kezelés?

A kezelendő bőrterületre harang formájú üveg kezelőfejeket helyeznek, melyek különböző méretűek lehetnek. A kezelőfejek szívócsővel csatlakoznak az SPM műszerhez, amely szabályozható erősségben hozza létre a vákuumot.

A szívó hatású kezelőfejek beszippantják a bőrt, aminek hatására a bőrszövet alatti zsírsejtekben feszültség keletkezik, amitől szétbomlanak. A kezelést végző szakember az üvegfejeket mindig a nyirokerek mentén mozgatja, a nyirokáramlás irányába.

Ezzel elősegíti, hogy a kiszippantott méreganyagok az apró zsírsejttöredékekkel együtt a nyirokrendszeren és a veséken keresztül kipucolódjanak a szervezetből. Az SPM vákuummasszázs első alkalommal kellemetlennek tűnhet, de ahogy a kötőszövet erősödik, hozzászokik a fokozott stimuláláshoz. A bőrön piros foltok keletkezhetnek, de ezek nem maradandóak, hamar felszívódnak.

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kedvenc masszázsára kényelmessen online!

  A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

  +36309605513

  9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó 1-3.

  sanatemassage@gmail.com