Access Bars kezelések

A kezelés során energiákkal dolgozunk

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál.

Amikor a Bars® kezelés során a bárjaid futnak az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden.

Mindent a bárokban raktározol ez az összes eddigi életedből. A Bars® törli ezeket, hogy többé ne jöhessenek fel automatikusan.

Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok– amelyeket gyerekkorod óta, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek.

Ha Bars kezelésen veszel részt a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg. A Bars® hozzájárul, hogy változást idézz elő életed minden területén.

A következő magyar feliratos videókban számos ember számol be, hogy mit tapasztalt, miután Bars-kezelésen vagy Bars-kezeléseken vett részt, érdemes belenézni.

A Bars kezelés hatékonysága nem azon múlik, hogy hiszel-e benne vagy sem. A kezelés alatt tudományos eszközökkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete. Ezzel kapcsolatban Dr. Jeffrey L. Fannin agykutatók végeztett vizsgálatokat, ha érdekel nézd meg a videót!

Hogyan zajlik egy Bars kezelés?

Ha eljössz egy Bars kezelésre, nincs más dolgod, mint kényelmesen elterülni egy masszázs ágyon vagy napozóágyon.
Nem kell közben beszélgetni, ha nem akarsz. Azt sem fontos elmondanod, hogy miért jöttél, mi az amin változtatni szeretnél.
A kezelés során nem információkkal, hanem energiákkal dolgozunk.

Azonban ha van kedved, beszélgethetünk is közben. Elmondhatod a felmerülő gondolataidat, érzéseidet, érzeteidet, ebben az esetben lehetőséged lesz közben olyan egyéb access-eszközökkel is megismerkedni, amit bármikor tudsz használni, hogy hozzáférjél a saját tudásodhoz. Ezek az eszközök olyan lehetőséget hozhatnak neked, amilyenekről ma még nem is álmodsz.

Van egy un. tisztító mondat, amivel jó ha megismerkedsz, mielőtt jössz. Nem kell megtanulnod, és nem is biztos, hogy használni fogjuk, hiszen magának a Bars kezelésnek nem része, de ha Te is olyan vagy mint én, hogy szereted érteni is egy kicsit a dolgokat, nem csak részese lenni, akkor nézd meg ezt a videót:

Egy Bars kezelés alapvetően másfél órás, amibe tartozik összességében egy 20-30 perc beszélgetés, ha csak nem kéred az ellenkezőjét. Azonban a Bars kezelés időtartama nagymértékben függ a kezelt befogadóképességétől, ami az energiaáramlással érzékelhető, tehát lehet rövidebb is.

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kedvenc masszázsára kényelmessen online!

    A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

    +36309605513

    9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó 1-3.

    sanatemassage@gmail.com